Систематски прегледи деце за упис у први разред

С истематски прегледи деце за упис у први разред код педијатра, који почињу у понедељак 8. фебруара, ипак ће се спровести у централној згради Дома здравља Ваљево (Железничка улица).

Управа Дома здравља донела је одлуку да се, због знатно мањег броја прегледа, од понедељка 8. фебруара прегледи на КОВИД-19 врате у амбуланту Ново насеље и зграда Дома здравља ослободи за све остале пацијенте. У недељу ће сва одељења бити дезинфекована и радити по ранијем, устаљеном режиму.

Родитељи треба да у термину назначеном у позиву доведу дете на преглед у Дечји диспанзер Дома здравља. Уколико има породица које нису добиле позив могу се јавити изабраном лекару у Дому здравља, како би добили термин за преглед детета код педијатра.

Преглед код логопеда реализоваће се у Дому здравља, а број телефона за заказивање термина је 064 8321 965. Лабораторијске анализе такође ће се радити у Дому здравља, радним данима од 10 до 13 часова.

Преглед стоматолога обавиће се у школи коју дете уписује, по распореду рада школских ординација, а за децу која уписују градску ОШ „Милован Глишић“ и за малишане са сеоског подручја у Саветовалишту Стоматолошке поликлинике у Карађорђевој 45.

Прегледе код ОРЛ и очног специјалисте и физијатра треба заказати у болници на телефоне који су назначени у позиву.

Повратак на Главну страну