Обележена лекарска слава Свети врачи

У У складу са епидеомиолошком ситуацијом Дом здравља Ваљево је скромно, у уском кругу, обележио лекарску славу Свети врачи Козма и Дамјан. У присуству најуже управе Дома здравља обред резања славског колача служио је прота Тома Павловић.

Са протом Павловићем славски колач су ломили директорка др Бранка Антић и координатор КОВИД амбуланте Огњен Андрић, који је заједно са свим лекарима и медицинским техничарима, а посебно са својим младим тимом за тестирање, у току године дао значајан допринос организацији прегледа суграђана на КОВИД.

Прота Павловић пожелео је директорки Антић, свим лекарима и запосленима у Дому здравља да се, у отежаним условима због реконструкције зграде, успешно изборе са пандемијом корона вируса. Слави је присуствовао заменик управника Казнено-поправног завода за малолетнике Ваљево са неколико штићеника, којима је директор др Бранка Антић уручила захвалнице за остварену сарадњу и свестрану помоћ. Штићеници КПЗ Ваљево у неколико наврата пружили су велику помоћ Дому здравља приликом пресељења служби због реконструкције зграде, те је управа наше установе овом приликом желела да им се и свечано захвали.

Повратак на Главну страну