Вакцинација у Лелићу и Лесковицама, ревакцинација у Дивцима

У

суботу 19. јуна Дом здравља Ваљево организује вакцинацију прoтив вируса корона у Лелићу и Лесковицама. Од 8 до 11 часова Синофарм вакцину ће једна екипа давати у амбуланти у Лелићу, а друга у просторијама школе у Доњим Лесковицама. По потреби вакцинација ће трајати и дуже.

Другу дозу Синофарма мештани Диваца и околних села примиће у недељу 20. јуна од 8 часова. Пре три недеље у тамошњој амбуланти вакцинисано је 29 људи. Могу доћи и они који желе да приме прву дозу.

У уторак од 8 сати до 12 сати вакцинација ће бити у амбуланти Бранковина, док ће истовремено једна екипа Дома здравља давати вакцине и у амбуланти Гола Глава.

Данас у Казненом-поправном заводу за малолетнике Ваљево другу дозу Синофарма примио 61 штићеник и запослени, а прву две особе.

У претходних седам дана на вакциналном месту „Нарцис“ и на сеоском подручју другу дозу примило је 1.450 људи, а прву 300. Преовлађујуће вакцине су биле Синофарм и Фајзер.

Према информацији Штаба за ванредне ситуације Града Ваљева закључно са 15. јуном у Ваљеву је прву дозу примило 27.511, а обе дозе 24.847 особa (комплетно имунизовани).

<
Повратак на Главну страну