Сутра почиње вакцинација грађана против корона вируса

Д ом здравља Ваљево обавештава јавност да ће у среду 20. јануара од 8 ујутро, у великој сали хотела „Гранд“, почети вакцинација грађана против корона вируса. Имунизација ће се спроводити кинеским вакцинама „Синофарм“, којих је Дом здравља Ваљево за сада добио 1.500 доза.

У току поподнева и вечери особље Дома здравља позива грађане који су се пријавили за вакцинацију преко портала е-управе и саопштава им њихове термине за вакцинацију. Термини су на 10 минута, а вакцинација ће трајати до 20 часова. Дом здравља је у сали „Гранда“ опремио четири пункта за рад медицинског особља, с тим што ће се вакцина примати на два.

С обзиром на чињеницу да су поједини суграђани данас добили СМС поруку од Е-управе о сутрашњем термину за вакцинацију, Дом здравља подвлачи да ће се вакцинација одвијати искључиво на основу телефонског позива особља Дома здравља Ваљево и термина који том приликом буду саопштени. Имунизација ће и наредних дана бити настављена од 8 до 20 часова у хотелу „Гранд“, такође по распореду о којем ће грађане телефоном обавештавати радници Дома здравља Ваљево.

Велику салу хотела „Гранд“ власници су понудили и бесплатно уступили за потребе вакцинације становништва.

Повратак на Главну страну