Распоред рада одељења Дома здравља од 28. фебруара

О д понедељка 28. фебруара КОВИД амбуланта за одрасле биће само у приземљу Дома здравља, уз радно време од 7 до 17 часова. Ту ће се радити и тестирање, лабораторијске анализе и рендген снимање, такође до 17 часова.

Суграђани са температуром и респираторним инфекцијама и даље ће користити главни улаз Дома здравља, а сви остали улаз са задње стране зграде - иза Хитне помоћи.

Остали прегледи пацијената обављаће се на другом спрату Дома здравља, где ће у једном крилу зграде ординирати лекари Опште службе, у другом лекари Медицине рада. Радно време је од 7 до 20 часова, викендом и државним празницима од 8 до 18.

Лабораторија на првом спрату поново ће бити на располагању свим пацијентима, осим онима који корсите услуге КОВИД амбуланте.

Од понедељка ће у амбуланти Ново насеље и амбуланти у Дому пензионера радити лекари који су ту били и пре пандемије. У Новом насељу у првој смени радиће два лекара, у другој један, док ће амбуланта у Дому пензионера имати по једног лекара у обе смене. Обе амбуланте функционишу радним данима од 7 до 20 часова, док викендом и државним празницима не раде.

Периодични прегледи радника из фирми и други специфични прегледи (за издавање лекарских уверења за возачке дозволе, лекарских уверења за ношење оружја итд), такође се од 28. фебруара раде у Дому здравља.

Вакцинални пункт, за сада, не мења локацију и радно време.

Повратак на Главну страну